Zoeken naar vertalen

vertalen
In mijn coachpraktijk help ik ouders bij het begrijpen van hun situatie.
Scheiden is: begrijpen van wat ooit was. Alvorens je door kunt met het oppakken van jouw nieuwe leven raad ik altijd aan om eerst stil te staan bij wat ooit was. Het huwelijksverleden maakt namelijk wie jij bent in relatie tot jouw kinderen en jouw ex-partner, en hoe jij reageert op wat komen gaat. Omdat geen scheiding of mens hetzelfde is, is het goed om aandacht te geven aan jouw individuele verhaal. Hoe zag jouw huwelijk of relatie eruit? Deze confrontatie is pijnlijk En hierover zijn boeken vol geschreven die je kunt naslaan, klopt! Maar beschrijven die boeken jouw specifieke geval? Of jouw ex partner zoals hij echt is? Vaak vind je steun voor jouw verdriet of een bekrachtiging van jouw gelijk, dit zijn mijns inziens zalfjes voor het moment. Samen teruggaan naar het begin van de relatie toen het nog leuk en gezellig was, toen jullie beiden nog veiligheid vonden bij elkaar en er gecommuniceerd werd. het moment voor alle ellende begon Hoe zag jullie onderlinge verhouding er destijds uit en wanneer was het moment dat daar beweging in is gekomen? Allemaal vragen die belangrijk zijn om een antwoord op te vinden.
Vertalen.nu: De vertaalsite voor gratis vertalen van Nederlands, Engels, Frans, Spaans, Duits en meer.
Welk woord wil je vertalen? Vertalen.nu is dé plek voor het vertalen van woorden zinnen in tal van talen. Werk aan je woordenschat grammatica met behulp van ons zinnenboek. Met een gratis account kun je o.a. een persoonlijk woordenboek samenstellen.
vertalen
Vertalen - Wikipedia.
Vertalen is het overzetten van een tekst van de ene naar de andere taal. Het resultaat hiervan is een vertaling. De taal van de oorspronkelijke tekst wordt de brontaal genoemd en de taal waarin vertaald wordt de doeltaal. Iemand die zich professioneel met vertalen bezighoudt, noemt men een vertaler.
vertalen google
Uw enquête vertalen CheckMarket.
Uw enquête vertalen. U kunt op eenvoudige wijze vertalingen toevoegen aan uw enquête door gebruik te maken van het CheckMarket vertaalbestand. Zorg ervoor dat u alle talen hebt toegevoegd aan uw enquête voor u met de volgende stappen verder gaat.
linguistica.nl
Vertaalbureau L&L Vertalingen schrijfdiensten Utrecht.
Verschillende vakgebieden, maar altijd met de focus op informatie en communicatie. En dat het liefst meertalig. De ene tekst is de andere niet. Het vertalen van online Help-teksten vraagt om een andere aanpak dan het vertalen van een montagehandleiding voor een cv-ketel.
vertalen
Google Translate-app: vertalen was nog nooit zo makkelijk!
Handig om zelf woorden of zinnen te vertalen. Of om de menukaart in een restaurant in het buitenland live te vertalen met behulp van je camera. In dit blog lees je alles over deze handige vertaal-app. Wat is Google Translate? Google Translate is een gratis online vertaaldienst.
keyboost.vlaanderen
Vertaalbureau Vertalingen.nl 1 van Nederland 35 talen.
Al onze technische vertalers zijn native speakers met jarenlange ervaring in het vertalen van technische documenten. Commerciële vertalingen vragen om veel creativiteit - de doeltekst moet overtuigen en verleiden. En inzicht in de belevingswereld van de buitenlandse lezer is daarbij van belang.
vertalen - WikiWoordenboek.
Armeens: թարգմանել hy. Bulgaars: превеждам bg. Catalaans: traduïr ca. Chinees: 翻译 zh. Deens: oversætte da. Duits: übersetzen de. Engels: translate en. Esperanto: traduki eo. Fins: kääntää fi. Frans: traduire fr. Galicisch: traducir gl. Grieks: μεταφράζω el. Hongaars: lefordít hu. Ido: tradukar io.
Vertalingen en taaldienstverlening Snelvertaler.
Onze projectmanagers en vertalers staan voor u klaar om een professionele vertaling voor u te realiseren. Ons vertaalbureau heeft beschikking over meer dan 4000 vertalers die dag en nacht tot uw beschikking staan om uw project in bijna alle talen te vertalen.
Urgent Vertalen Reviews.
Ik kan het echt aanraden. Over Urgent Vertalen. Wat maakt Urgent Vertalen uw perfecte ver taalpartner Wij kennen, als geen ander, de sterke punten van onze onderneming.Klanten noemen ons snel, voordelig en communicatief.Bovenal staat snelheid van handelen centraal bij Vertaalbureau Urgent Vertalen.

Contacteer ons