Zoeken naar vertalen

vertalen
Vertalen, tolken, lokaliseren en lokaliseren Powerling.
Nederland: 31 020 215 33 35. Vertalen, tolken, lokaliseren en lokaliseren. Wij vertalen jaarlijks honderdduizenden woorden over de meest uiteenlopende onderwerpen voor allerlei sectoren in meer dan 75 talen. Website en softwarelokalisatie voor bedrijven die nieuwe markten willen verkennen. Hierbij wordt ook rekening gehouden met taal, content, cultuur en koopgedrag.
Tekst vertalen en gratis online TRANSLATOR.EU.
Toevoegen aan favorieten. Tekst vertalen en gratis online. tegenwoordig vertalen wij van het Nederlands in 44 talen. Vertalingen voorzien door. Gemiddelde beoordeling: 4,13., De volgende vertalers staan ook tot uw beschikking. nederlands - arabisch vertalen. nederlands - bulgaars vertalen. nederlands - catalaans vertalen.
vertalen WikiWoordenboek.
Italiaans: tradurre it. Latijn: traducere la. Noors: oversette no. Nynorsk: omsetje no. Pools: tumaczy pl. Portugees: traduzir pt. Roemeens: traduce ro. Spaans: traducir es. Vietnamees: dch vi. Zweeds: översätta sv. Het woord vertalen staat in de Woordenlijst Nederlandse Taal van de Nederlandse Taalunie.
Vertalen.nu: De vertaalsite voor gratis vertalen van Nederlands, Engels, Frans, Spaans, Duits en meer.
Welk woord wil je vertalen? Vertalen.nu is dé plek voor het vertalen van woorden zinnen in tal van talen. Werk aan je woordenschat grammatica met behulp van ons zinnenboek. Met een gratis account kun je o.a. een persoonlijk woordenboek samenstellen.
Diverse bestanden vertalen Vertaalbureau LinQuake Vertaalbureau LinQuake.
Vertaalbureau Den Bosch. Home Technologie Diverse bestanden vertalen. Diverse bestanden vertalen. Wij zijn thuis in de wereld van vertaaltechnologie en dat betekent dat we de inhoud van vrijwel ieder bestand kunnen vertalen, mét behoud van de opmaak van dat bestand.
Google Tap to Translate laat je elke tekst in elke app vertalen.
Je hoeft enkel een stukje tekst in een app te kopiëren en er verschijnt een Google Translate-icoontje. Druk op het icoontje om de tekst te vertalen. Je kunt vervolgens direct een reactie voor een chatbericht typen in het Google Translate-schermpje.
Vertalen - Wikipedia.
Poëzie levert vaak relatief meer problemen op bij het vertalen vanwege de ritmes en de rijmende woorden. Het rijmen kan vaak niet overgebracht worden zonder inhoudelijke wijzigingen, of in ieder geval wijziging die de betekenis al dan niet subtiel veranderen.
Google Translate-app: vertalen was nog nooit zo makkelijk!
En hij is nog helemaal gratis ook. Deze vertaal-app is beschikbaar in 107 talen. â Tekst vertalen: typen om te vertalen tussen 108 talen â Tik om te vertalen: kopieer teks. Download deze app hier. Dit kan de Google Translate-app. Dankzij Google Translate begrijp je op verschillende manieren meer dan honderd talen. Je kunt typen, praten, fotograferen, bekijken, schrijven en de app ook offline gebruiken. Bekijk hier alle functies en in welke talen deze beschikbaar zijn. Zelf woorden invoeren. Een zin vertalen van Nederlands naar Engels?
Vertaalacademie hbo-opleiding.
Over de opleiding. Wat ga je leren? Binnen de Vertaalacademie zijn de werktalen voor iedere student Nederlands, Engels en één keuzetaal: Duits, Frans of Spaans. Bij vertalen en tolken is vrijwel altijd je moedertaal betrokken. Daarom is Nederlands heel belangrijk tijdens je studie. Aan het einde van het tweede jaar kies je een hoofdtaal. Dat mag Engels of je keuzetaal zijn. In jaar drie en vier gaat de meeste aandacht uit naar de hoofdtaal en het Nederlands.

Contacteer ons