Resultaten voor notaris

notaris
Notaris - Wikipedia.
Steeds meer komt het fenomeen op van de partijnotaris, dat wil zeggen een notaris, die de belangen van vooral een van de belanghebbenden behartigt. De notaris treedt dan niet als onafhankelijke en onpartijdige notaris op voor alle belanghebbenden, zoals gebruikelijk.
Bram Vuylsteke Maarten Bunkens Notarissen te Riemst. icon-calculate. icon-home. icon-home.
Hoeveel bedraagt die precies en wanneer ben je die verschuldigd? Onze notaris klaart het vandaag uit in onze nieuwe tip! belasting miserietaks registratiebelasting onverdeeldheid notaris uit elkaar gaan. Vul uw e-mailadres in om u in te schrijven op onze gratis maandelijkse nieuwsbrief.
Unilexa - Geassocieerde notarissen. icon-calculate.
Vind een notaris.: postcode, gemeente, naam. Gelieve een postcode, gemeente, notarisnaam te geven of vink het vakje aan om alle erkende bemiddelaars te tonen. Enkel erkende bemiddelaars. Toon op kaart. Met kennis van. Voor notarissen in Europa verwijzen we naar http://www.notaries-directory.eu.: Dit notariskantoor telt 3 vestigingen.
Notaris te Houthalen Helchteren - Natalie Cabes - Notaris Cabes.
Zit u met vragen over notariële kwesties? Aarzel zeker niet om beroep te doen op uw notaris! In alle vertrouwen en discretie zal u steeds een advies op maat ontvangen. De notaris: deskundig adviseur, objectieve gids. Welkom bij de notaris, een vaste waarde.
Katharina Pragt Notaris te Tongeren. icon-calculate. icon-home. icon-home.
Onze notaris legt het allemaal uit in onze nieuwste notaristip! testament restlegaat notaris notaristip. Vul uw e-mailadres in om u in te schrijven op onze gratis maandelijkse nieuwsbrief. Gelieve een geldig e-mail adres op te geven. Klik hier om de eerdere nieuwsbrieven te bekijken.
Homepagina Fednot.
Notaris Katrin Roggeman aan de slag als voorzitter bij de Federatie van het Notariaat: Verder digitaliseren mét aandacht voor de menselijke rol van de notaris. Op 24 juni 2021 nam notaris Katrin Roggeman de fakkel over van haar collega Philippe Bosseler.
Philippe VERLINDEN - Notaris - Notaris te Rijkevorsel. icon-calculate. icon-home. icon-home.
Onze notaris legt het allemaal uit in onze nieuwste notaristip! testament restlegaat notaris notaristip. Vul uw e-mailadres in om u in te schrijven op onze gratis maandelijkse nieuwsbrief. Gelieve een geldig e-mail adres op te geven. Klik hier om de eerdere nieuwsbrieven te bekijken.
Notas Geassocieerde notarissen te Gent en Ledeberg.
Notas is een onafhankelijk notariaat met dienstverlening aan zowel burgers, rechtspersonen, professionelen als institutionele partijen. Onze associatie bundelt de kracht en de expertise van 6 notarissen.: Jean De Groo, Christian Van Belle, Jeroen Parmentier, Sofie Van Oost, Petra François Charlotte Tomme.
Notariaat Wellens I Vreven. icon-calculate. icon-home. icon-home.
Notariaat Wellens-Vreven werft aan een notarieel medewerker met ervaring / notarieel stagiair notaris vacature 20 september 2021. Voltijds 4/5de bespreekbaar. zelfstandig dossierbeheer met focus op vastgoeddossiers. rechtstreeks en persoonlijk contact met het cliënteel waarbij je het centraal aanspreekpunt bent voor de cliënten. nieuwe associatie in het centrum van Mortsel.

Contacteer ons