Op zoek naar zinnen?

zinnen
Vertaler - Online zinnen vertalen - Engels, Duits, Spaans, Frans en meer.
Vakantiefrans: 25 handige zinnen voor tieners frankrijk.nl.
Gastblogster Olga, van educatief blog DeFranseJuf.nl, maakte een lijst met zinnen in 5 categorieën: groeten, jezelf voorstellen, vragen stellen, afstand houden én de liefde! Deze zinnen zijn bedoeld voor gesprekken met leeftijdgenoten informeel taalgebruik. Voor gesprekken met volwassenen in een winkel of restaurant bijvoorbeeld gebruik je de meer formele woorden en zinnen, die je in de standaard taalgidsen Frans vindt.
zinnen English translation Linguee.
tussen constructie s e n zinnen. Clear speech is characterised by pauses. betwee n phras es and sentences. Anders dan de eerste boodschap slaat deze boodschap m e t zinnen a l s Europa mag niet dezelfde kant opgaan als Nederland onder het kabinet Balkenende een oppositionele toon aan.
Mijnwoordenboek Voorbeeldzinnen vertalen.
3 Zinnen die één of meer zoekwoorden bevatten: Niet alle gevraagde woorden komen voor in de zinnen. De meeste zinnen zijn afkomstig van de ondertiteling van films en documentaires. De kwaliteit van de zinnen laat hier en daar te wensen over.
Zinnen knippen.
Knip de zin in stukken 1. Taal groep 5 Zinsontleding Zinnen knippen Zinnen knippen Knip de zin in stukken 1. Knip de zin in stukken 1. Taal groep 6 Zinsontleding Zinnen knippen Zinnen knippen Knip de zin in stukken 1.
zinnen liefde zinnen nederlands ll zinnen ft gedichten. This is it! Ons. Album. albummap.
This is it! ll zinnen ft gedichten. zinnen nederlands zinnen liefde. Je ogen veraden je ware gevoelens. Ik wil niet zeggen dat het over is., wil je soms zeggen., dat de liefde gelogen is? Geloof nooit de lippen die zeggen Ik hou van jou.,
Vluchten in Zinnen: heftige gedichtjes van een stagiaire Zuidwest-Nederland VluchtelingenWerk Nederland.
Voor haarzelf, om de heftige momenten een plekje te geven. En voor anderen om die ervaringen en emoties te delen, om ervan te kunnen leren, zo schreef Mirjam Huisman, directeur van Vluchtelingenwerk Zuidwest-Nederland in het voorwoord van Vluchten in Zinnen.
Zinnen maken Veilig leren lezen 9789048737420 Uitgeverij Zwijsen.
Zinnen maken Veilig leren lezen. Veilig leren lezen edutainment. Zinnen maken Veilig leren lezen. Zélf grappige zinnen maken met losse zinsdelen. Veel combinaties mogelijk, dus eindeloos speelplezier. Dit kaartspel werkt zeker op de lachspieren! Oefenen met zinsbouw. Lezen van zinnen.
Gekloofde zinnen.
In het Nederlands wordt over het algemeen maar in beperkte mate gebruik gemaakt van zulke gekloofde zinnen. In de gesproken taal maakt men bij voorkeur gebruik van de mogelijkheid om met een nadruks of contrastaccent in zinnen als 1a de informatieve kern aan te geven, bijv.:

Contacteer ons