Op zoek naar vertalen?

vertalen
Zoekresultaten.
vertalen van de ene taal in de andere overbrengen Duits dialect vertalen van de ene taal in de andere overbrengen; Javaans dipertal vertaald; Madoerees prtal van de ene taal in de andere overbrengen; Papiaments vertalen, vertaal van de ene taal in de andere overbrengen.
vertalen google
Coutinho.nl Vertalen uit het Frans 9789046902059 Uitgeverij Coutinho.
Over de auteurs. Stella Linn is docent vertalen, vertaalwetenschap en taalverwerving aan de Rijksuniversiteit Groningen. Samen met Miel Slager schreef zij ook Vertalen uit het Spaans Tekst en uitleg. Arie Molendijk doceerde aan de Rijksuniversiteit Groningen jarenlang taalkunde en grammatica.
vertalen google
In realtime vertalen met je Android-smartphone: zo werkt het.
Realtime vertalen met je smartphone. Met je smartphone op zak kun je de hele wereld afreizen en alles vertalen. Dat wordt bovendien steeds makkelijker gemaakt. Vroeger moest je woorden nog overtypen en later werd het mogelijk om de camera van je smartphone te gebruiken om de wereld om je heen te vertalen.
aanmelding google
Vertalen.nu: De vertaalsite voor gratis vertalen van Nederlands, Engels, Frans, Spaans, Duits en meer.
Welk woord wil je vertalen? Vertalen.nu is dé plek voor het vertalen van woorden zinnen in tal van talen. Werk aan je woordenschat grammatica met behulp van ons zinnenboek. Met een gratis account kun je o.a. een persoonlijk woordenboek samenstellen.
aanmelden google
NGTV: Tolken en/of vertalen.
Er ontstaat soms verwarring omdat het woord vertalen ook wel gebruikt wordt als het over tolken gaat. Het woord vertalen wordt dan in algemene zin gebruikt, in de betekenis zoals die ook in Van Dale staat: in een andere taal overzetten.
vertaal
De beste manier om te vertalen doe je hier Google-vertalen.nl.
Wanneer je bent vergeten om een tekst op te slaan is het altijd alsnog mogelijk om deze vertaling terug te zien en de tekst alsnog te downloaden naar de computer. Op het moment dat je met een Google account aan het werk bent bij het vertalen van teksten is het mogelijk om de resultaten van de vertalingen op te slaan.
vertalen
Vertalen Wikipedia.
Veel mensen verwarren een vertaler nog steeds met een tolk en omgekeerd. Het voornaamste verschil tussen de twee beroepen is dat een vertaler geschreven tekst schriftelijk vertaalt en een tolk gesproken tekst mondeling vertaalt. Verschil tussen vertalen en lokalisatie bewerken brontekst bewerken.
Scannen om moeiteloos te vertalen; Hoe werkt vertalen; Snel vertalen HUAWEI Ondersteuning Nederland.
Scannen om moeiteloos te vertalen. Toepasselijke producten HONOR 10idual sim card 4gb128gbHONOR 20 Litehonor 10i dual sim card 4gb128gb. zoekresultaat, selecteer a.u.b. Geen zoekresultaat, selecteer a.u.b. Scannen om moeiteloos te vertalen. HiVision kan u helpen om snel buitenlandse tekst te vertalen.
Vertaalbureau Elycio Tekst Vertaling Vertaalbureau voor alle talen.
Met intelligente software bouwen we bovendien aan uw bedrijfsspecifieke terminologiebank en vertaalgeheugen. Hiermee kunnen we bij opeenvolgende projecten zorgen voor consistentie in de vertalingen en beperking van de kosten. Kortom: hoe meer we voor u vertalen hoe meer u uw vertaalkosten per project kunt beperken.

Contacteer ons